Cum Cumpar?

Cum cumpăr

Alegerea produselor

Produsele dorite le găseşti uşor, filtrând după tip (de copii, de damă, de bărbaţi sau unisex), brand, culoare ramă, culoare lentilă, stil sau material, folosind modulul de filtrare din partea stângă a paginii. În momentul în care ai găsit produsul dorit, dai click pe produs, selectezi culoarea şi cantitatea şi apoi foloseşti butonul Adaugă în coş. Dacă nu eşti hotărât să cumperi, poţi adăuga produsul în Wishlist, pentru o vizualizare ulterioară. De asemenea, mai poţi folosi motorul de căutare al produselor din site, pentru a găsi produsul care te interesează.

Coşul de cumpărături

Pentru a ajunge în pagina coşului de cumpărături, dă click pe Coşul meu, link aflat în colţul din dreapta sus a paginii. Ajuns aici, poţi revedea toate produsele adăugate şi eventual să schimbi cantităţile din coş, dacă este cazul. Pentru a continua şi finaliza comanda, dă click pe butonul Trimite comanda.

Finalizarea comenzii

În această pagină finală, vei completa informaţiile de facturare, adresa de livrare și vei afla modalitatea de plată posibilă. După apăsarea butonului Trimite comanda, vei primi o notificare de confirmare pe e-mail, iar un consultant de Vânzări o va prelua în cel mai scurt timp posibil.
Datele pe care le introduci în timpul finalizării comenzii/înregistrării trebuie să fie cele reale, pentru a fi folosite la emiterea facturii fiscale și pentru a putea fi contactat de un reprezentant de Vânzări pentru verificarea comenzii. Datele introduse sunt confidenţiale și vor fi folosite doar în scopul finalizării procesului de cumpărare, nu vor fi puse la dispoziţie sau comunicate către terţi. În urma înregistrării, te vei bucura de o experienţă de cumpărături completă. 

Cum plătesc

Poţi alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit sau plată la livrare.

a. Card de credit/debit

Dacă alegeți să plătiți cu un card bancar va trebui să introduceți pe o pagină securizată următoarele date:   

·      Numele posesorului de card;

·       Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spații);

·       Data expirării cardului;

·       Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura);

·       Parola 3D secure (dacă aveți un card înrolat în sistemul 3D Secure).

Înainte de a da ultimul click verificați datele introduse. Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției.
Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul dumneavoastră, în condițiile agreate cu Banca emitentă a cardului.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele securizate mobilPay/NETOPIA SRL. SC CTN BEST OPTIC SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

b. Plata la livrare

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

c. Politica de securitate

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele securizate Gecad/Pay U./ SC CTN BEST OPTIC SRL nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

d. Plata în rate

Produsele prezente pe magazinuldeoptica.ro se pot achiziționa în 4 rate fără dobândă.

Cum primesc produsele

Livrarea se face numai pe teritoriul României, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - DHL Curier/Cargus - în 2-5 zile lucrătoare, în funcţie de disponibilitatea produselor în stoc şi de locaţia clientului.

Toate preţurile afişate pe site includ TVA. 

Magazinul de Optica © 2022