Cum returnez produsele?

Cum returnez produsele

Legislaţia română prevede următoarele: consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.
Clientul va putea solicita returnarea produsului, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii coletului, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. În cazul solicitării unui alt produs se va achita diferenţa de preţ, dacă produsul este mai scump. În situaţia în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferenţa de preţ nu se va returna. SC CTN BEST OPTIC SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Clientul a returnat produsul cumpărat iniţial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
Produsul va fi returnat în ambalajul iniţial, împreună cu factura originală şi certificatul de garanţie.
Suma rambursată pentru un produs returnat nu include şi cheltuielile de transport, pentru expediţie şi returnare.
Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Clientul va refuza recepţia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică, veţi primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de SC CTN BEST OPTIC SRL

TERMENI ŞI CONDIŢII

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii, de aceea se recomandă citirea lor cu mare atenţie.
Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio altă notificare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare şi pot diferi de produsele comercializate din cauza editării electronice sau manuale a informaţiilor primite de la furnizori.

Înregistrarea ca membru

Pentru a te putea înregistra, vei avea nevoie de un nume utilizator (adresa de e-mail) şi de o parolă.
Eşti responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele tău de utilizator fiind integral în responsabilitatea ta. Eşti de acord să ne înştiinţezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator.
Pentru a putea comanda produsele noastre, trebuie să furnizezi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre tine, aşa cum sunt detaliate în formularul de înscriere din secţiunea de înregistrare ca membru şi să fii de acord cu prelucrarea acestor informaţii. În situaţia în care considerăm ca această obligaţie nu este respectată de tine, ne rezervăm dreptul de a-ţi bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului, fără nicio notificare prealabilă.

Protecţia datelor personale în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Noi respectăm cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajăm Spam-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.
Datele tale personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC CTN BEST OPTIC SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de tine.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a te adresa justiţiei. Totodată, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, prin poştă pe adresa societăţii noastre.

Garanţia produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului magazinuldeoptica.ro beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărui produs în parte. Fiecare produs va fi însoţit de certificat de garanţie.

Fraudă şi litigii

Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între companie şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele doua părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor române.

Copyright

Întregul conţinut al site-ului (imagini, texte, grafică, logo-uri, baze de date, scripturi) este proprietatea SC CTN BEST OPTIC SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor prevăzută de legea română. Folosirea elementelor enumerate mai sus fără acordul CTN BEST OPTIC SRL se pedepseşte conform legilor în vigoare. 


Magazinul de Optica © 2022