Termenii si conditii generale

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.magazinuldeoptica.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

www.magazinuldeoptica.ro, denumit generic in cele ce urmeaza si CTN BEST OPTIC SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.magazinuldeoptica.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul magazinuldeoptica.ro si pentru care CTN BEST OPTIC SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.magazinuldeoptica.ro vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor

CTN BEST OPTIC SRL este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari,toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea CTN BEST OPTIC SRL sau sunt licentiate de CTN BEST OPTIC SRL pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

CTN BEST OPTIC SRL va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea CTN BEST OPTIC SRL . Aceasta licenta nu include:

    revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
    download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
    utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

CTN BEST OPTIC SRL va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie CTN BEST OPTIC SRL sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii CTN BEST OPTIC SRL fara acordul prealabil scris al CTN BEST OPTIC SRL.
Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre Erk17 pe o baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil” . CTN BEST OPTIC SRL e nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la magazinuldeoptica.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, CTN BEST OPTIC SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. CTN BEST OPTIC SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. CTN BEST OPTIC SRL nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea CTN BEST OPTIC SRL veti trimite un mail cu cererea dumneavoastra la adresa office@magazinuldeoptica.ro . CTN BEST OPTIC SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

Magazinul de Optica © 2022